Hesab və Məlumatların İdarəsi
Hesabın və Məlumatların Silinməsi
Bu səhifə vasitəsilə Kənd Bazarı mobil tətbiqində (APK) və ya veb saytında qeydiyyatdan keçmiş hesabınızı və bütün şəxsi məlumatlarınızı birdəfəlik silə bilərsiniz.
Hesab silindikdə nə baş verir?
Hesabınızı sildiyiniz halda aşağıdakı məlumatlar bərpa olunmaz şəkildə sistemdən təmizlənir:
- Bütün aktiv və arxivdəki elanlarınız və onlara aid şəkillər;
- Şəxsi profil məlumatlarınız (Ad, soyad, telefon, e-poçt, ünvan və profil şəkli);
- Sistem daxili mesajlarınız və bildiriş tarixçəniz;
- Seçilmişlər (Favoritlər) siyahınız və səbətiniz.
Diqqət: Bu əməliyyat geri qaytarıla bilməz!
1. Hesabınıza daxil olaraq anında silin
Hesabınızı ən sürətli və təhlükəsiz şəkildə silmək üçün profilinizə daxil olun:
Daxil Ol və Hesabı Sil2. Və ya Silinmə Müraciəti Göndərin (Data Deletion Request)
Şifrənizi xatırlamırsınızsa və ya tətbiq daxilindən silə bilmirsinizsə, qeydiyyatda olan əlaqə vasitənizi qeyd edərək birbaşa müraciət edə bilərsiniz: